Sierteelt

De sierteeltsector draait om de productie en distributie van bloemen en planten, waarbij timing en kwaliteit van cruciaal belang zijn. Wij helpen om snel op te schalen in de sierteeltindustrie. Binnen 24 uur kunnen wij grote aantallen medewerkers leveren.

Wat kan Uitzendbureau Flexibel betekenen in de sierteelt?

Uitzendbureau Flexibel begrijpt de unieke eisen van de sierteeltsector en biedt gespecialiseerd personeel dat vertrouwd is met de delicate processen en strenge kwaliteitsnormen. Van kwekerijen tot distributiecentra, wij leveren personeel dat zorgt voor efficiënte en zorgvuldige behandeling van uw producten.

Onze diensten voor de sierteelt industrie

Uitzenden

Het verzorgen personele inzet. Van gemotiveerde individuen tot aan hele (flex)teams.

Payroll

Hierdoor ben jij als ondernemer vrij van werkgeversrisico’s- en plichten. Je hoeft je niet meer bezig te houden met de personeelsadministratie.

(Semi) in-house staffing

Het ontzorgen van onze opdrachtgevers met maximale service, flexibiliteit en betrokkenheid van A tot Z. Van professionele begeleiding aan de start van een opdracht tot het verzorgen van trainingen en mee. 

Performance monitoring

Meten is weten. Weten is verbeteren. Onze diensten worden dagelijks gemeten door ons eigen systeem. We meten op basis van de wensen van de klant, maar hebben daarnaast ook onze eigen vastgestelde kernpunten. Dit zijn er 5, waaronder kwaliteit en efficiëntie.

Performance optimising

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken bij de processen en de werkvloer en kunnen aan de hand van de performance data de gehele werkefficiëntie en effectiviteit analyseren en verbeteren.

Opleiden van medewerkers

We verzorgen trainingen, opleidingen en cursussen om medewerkers snel en goed bij de opdrachtgevers aan het werk te kunnen laten gaan. Daarnaast zijn er voor onze medewerkers diverse doorgroeimogelijkheden, waarbij wij ze ondersteunen met ons opleidingsaanbod.

Voordelen van werken met Uitzendbureau Flexibel:

Een seizoensgebonden sector als de sierteelt moet in staat zijn om snel op- en af te schalen. Als partner met focus op expertise en betrouwbaarheid zorgen wij ervoor dat de piekmomenten optimaal benut worden dankzij de juiste personele inzet. Wij garanderen professionele ondersteuning en flexibele oplossingen die uw bedrijf in de sierteeltsector helpen groeien en bloeien.

Uitzendbureau Flexibel ontzorgt van A tot Z, van het onboarden van medewerkers tot het inwerken en het begeleiden op de werkvloer. Altijd onder het toeziend oog van ervaren coördinatoren.