Onze
Kernwaarden

Flexibiliteit

What’s in the name… Wij zijn écht flexibel. Dit betekent dat we ons altijd aanpassen aan de behoeften van onze klanten en werknemers. Of het nu gaat om het vinden van de juiste kandidaat voor een baan, of om het oplossen van problemen op de werkvloer – zélfs dezelfde dag nog -, wij zijn er om te helpen en om flexibele oplossingen te bieden. Door onze flexibiliteit kunnen we snel inspelen op veranderingen in de markt en kunnen we onze klanten en werknemers de beste service bieden. We kunnen snel op- en afschalen.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We streven naar de beste match tussen werkgever en werknemer en garanderen een professionele dienstverlening. Zo bieden we altijd de beste kwaliteit en gaan we voor tevredenheid bij alle partijen.
Om kwaliteit te waarborgen bieden wij dan ook intern/in-company trainingen en opleidingen aan onze medewerkers.

Betrouwbaarheid

Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties met zowel opdrachtgevers als werknemers, gebaseerd op transparantie en vertrouwen. Zo zorgen we ervoor dat we altijd een betrouwbare partner zijn voor iedereen die met ons samenwerkt. Als uitzendbureau zijn wij dan ook lid van de vakbond ABU en zijn wij NEN en SNF gecertificeerd. Dit betekent dat onze dienstverlening voldoet aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Betrokkenheid

We noemen onszelf niet voor niets partner in uitzendkrachten. Wij zijn toegewijd aan het bieden van persoonlijke aandacht aan onze opdrachtgevers en flexwerkers. Door goed naar elkaar te luisteren en ons te verdiepen in de behoeften van onze klanten en flexwerkers, streven we naar langdurige en waardevolle samenwerkingen.

De perfecte match. Dat wil iedereen toch? Onze betrokkenheid zorgt hiervoor en draagt bij aan het succes van beide partijen. Zo gaan we een stapje verder dan enkel het leveren van personele inzet, maar kunnen we – dankzij onze performance monitoring – ook meehelpen om de efficiëntie op de werkvloer te optimaliseren.