De juiste medewerker op de juiste plek

Wij weten, waaraan een medewerker moet voldoen, om snel en goed te kunnen functioneren in een bepaalde branche. Daarnaast begrijpen we dat flexibiliteit van groot belang is bij onze klanten. Je hebt als werkgever vaak te maken met productiepieken/seizoenswerk, acties en vakanties, waar je onverwachts extra medewerkers voor nodig hebt om aan een deadline te kunnen voldoen.  Of je hebt onverwachts zieke werknemers die moeten worden vervangen. Wat de reden ook is, bij ons kun je snel en eenvoudig de juiste medewerkers vinden.

Bovendien gaan we verder dan dat. We kunnen namelijk meehelpen om – dankzij onze performance monitoring – het gehele productieproces efficiënter te maken. Moving You Forward, Together.

Onze beloften: 

  • Altijd betrouwbaar, afspraak is afspraak
  • Kwaliteit staat bovenaan. Service op maat!
  • Snel op- en afschalen met gemotiveerde medewerkers. Zelfs op de dag zelf!

" Elk probleem is een uitdaging voor ons

 

Flexibel personeel: razendsnelle inzetbaarheid

Onze dienstverlening is gericht op snel op- en afschakelen met gemotiveerde medewerkers, zelfs op de dag zelf. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf kan blijven draaien, zonder dat je je druk hoeft te maken over het vinden van geschikte kandidaten. Door ons uitgebreide netwerk van flexibele medewerkers, kunnen wij altijd snel schakelen en de juiste medewerkers leveren die passen bij jouw bedrijf en de betreffende functie.

Onze diensten

Uitzenden

Het verzorgen van personele inzet. Van gemotiveerde individuen tot aan (flex)teams met maximale flexibiliteit. 

Payroll

Hierdoor ben jij als ondernemer vrij van werkgeversrisico’s- en plichten. Je hoeft je niet meer bezig te houden met de personeelsadministratie.

(Semi) In-House Staffing

Het verzorgen van de gehele onboarding van nieuwe medewerkers. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers met maximale service, flexibiliteit en betrokkenheid van A tot Z. Van professionele begeleiding aan de start van een opdracht tot het verzorgen van trainingen en meer. 

 

Performance monitoring

Meten is weten. Weten is verbeteren. Onze diensten worden dagelijks gemeten door ons eigen systeem. We meten op basis van de wensen van de klant, maar hebben daarnaast ook onze eigen vastgestelde kernpunten. Dit zijn er 5, waaronder kwaliteit en efficiëntie.

Performance optimising

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken bij de processen op de werkvloer en kunnen aan de hand van de performance data de gehele werkefficiëntie en effectiviteit analyseren en verbeteren.

Opleiden van medewerkers

We verzorgen trainingen, opleidingen en cursussen om medewerkers snel en goed bij de opdrachtgevers aan het werk te kunnen laten gaan. Daarnaast zijn er voor onze medewerkers diverse doorgroeimogelijkheden, waarbij wij ze ondersteunen met ons opleidingsaanbod.

Voordelen van werken met Uitzendbureau Flexibel op een rij

  • Meer dan 30 jaar ervaring in de uitzendbranche;
  • Specialist in productie, dankzij een team met jarenlange ervaring op de werkvloer;
  • Een flexibele schil met gemotiveerde medewerkers voor jouw bedrijf;
  • Samen strijden voor maximale kwaliteit, flexibiliteit en efficiëntie;
  • Huisvesting voor personeel behoort tot de mogelijkheden.

Certificeringen

Betrouwbaarheid is niet voor niets een van onze kernwoorden. Als uitzendbureau zijn wij dan ook lid van de brancheorganisatie ABU en zijn wij NEN en SNF gecertificeerd. Dit betekent dat onze dienstverlening voldoet aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Als werkgever kun je er dus op vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent.