Schoonmaak

In elke branche is een schone en hygiënische omgeving essentieel voor het welzijn van werknemers en het behoud van reputatie. Wij helpen om snel op te schalen in de schoonmaak. Binnen 24 uur kunnen wij grote aantallen medewerkers leveren.

Wat kan Uitzendbureau Flexibel betekenen in de schoonmaak?

Uitzendbureau Flexibel begrijpt het belang van een schone werk- of leefomgeving en biedt gekwalificeerd personeel voor diverse schoonmaakdiensten. Of het nu gaat om kantoorpanden, hotels, productiefaciliteiten of openbare ruimtes, wij leveren personeel dat zorgt voor een grondige en professionele reiniging.

Onze diensten voor de schoonmaak industrie

Uitzenden

Het verzorgen personele inzet. Van gemotiveerde individuen tot aan hele (flex)teams.

Payroll

Hierdoor ben jij als ondernemer vrij van werkgeversrisico’s- en plichten. Je hoeft je niet meer bezig te houden met de personeelsadministratie.

(Semi) in-house staffing

Het ontzorgen van onze opdrachtgevers met maximale service, flexibiliteit en betrokkenheid van A tot Z. Van professionele begeleiding aan de start van een opdracht tot het verzorgen van trainingen en mee. 

Performance monitoring

Meten is weten. Weten is verbeteren. Onze diensten worden dagelijks gemeten door ons eigen systeem. We meten op basis van de wensen van de klant, maar hebben daarnaast ook onze eigen vastgestelde kernpunten. Dit zijn er 5, waaronder kwaliteit en efficiëntie.

Performance optimising

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken bij de processen en de werkvloer en kunnen aan de hand van de performance data de gehele werkefficiëntie en effectiviteit analyseren en verbeteren.

Opleiden van medewerkers

We verzorgen trainingen, opleidingen en cursussen om medewerkers snel en goed bij de opdrachtgevers aan het werk te kunnen laten gaan. Daarnaast zijn er voor onze medewerkers diverse doorgroeimogelijkheden, waarbij wij ze ondersteunen met ons opleidingsaanbod.

Voordelen van werken met Uitzendbureau Flexibel:

Uitzendbureau Flexibel ontzorgt van A tot Z, van het onboarden van medewerkers tot het inwerken en het begeleiden op de werkvloer. Altijd onder het toeziend oog van ervaren coördinatoren.

Met onze expertise en toewijding aan kwaliteit zijn wij een betrouwbare partner voor de flexibele inzet van personeel voor uw schoonmaakbehoeften. Dankzij onze protcollen en opleidingen garanderen wij een team dat bijdragen aan een veilige en hygiënische werk- en leefomgeving.