Logistiek

In de logistieke sector draait alles om timing, precisie en efficiëntie. Van magazijnbeheer tot transport, elke schakel in de keten moet perfect functioneren. Wij helpen om snel op te schalen in de logistiek. Binnen 24 uur kunnen wij grote aantallen betrouwbare medewerkers leveren.

Wat kan Uitzendbureau Flexibel betekenen in de logistiek?

Uitzendbureau Flexibel begrijpt de complexiteit van de logistieke sector en biedt gekwalificeerd personeel dat vertrouwd is met verschillende aspecten van het logistieke proces. Of het nu gaat om orderpicking, magazijnbeheer of chauffeursdiensten, wij leveren personeel dat zorgt voor een soepele werking van uw logistieke activiteiten.

Onze diensten voor de logistiek industrie

Uitzenden

Het verzorgen personele inzet. Van gemotiveerde individuen tot aan hele (flex)teams.

Payroll

Hierdoor ben jij als ondernemer vrij van werkgeversrisico’s- en plichten. Je hoeft je niet meer bezig te houden met de personeelsadministratie.

(Semi) in-house staffing

Het ontzorgen van onze opdrachtgevers met maximale service, flexibiliteit en betrokkenheid van A tot Z. Van professionele begeleiding aan de start van een opdracht tot het verzorgen van trainingen en mee. 

Performance monitoring

Meten is weten. Weten is verbeteren. Onze diensten worden dagelijks gemeten door ons eigen systeem. We meten op basis van de wensen van de klant, maar hebben daarnaast ook onze eigen vastgestelde kernpunten. Dit zijn er 5, waaronder kwaliteit en efficiëntie.

Performance optimising

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken bij de processen en de werkvloer en kunnen aan de hand van de performance data de gehele werkefficiëntie en effectiviteit analyseren en verbeteren.

Opleiden van medewerkers

We verzorgen trainingen, opleidingen en cursussen om medewerkers snel en goed bij de opdrachtgevers aan het werk te kunnen laten gaan. Daarnaast zijn er voor onze medewerkers diverse doorgroeimogelijkheden, waarbij wij ze ondersteunen met ons opleidingsaanbod.

Voordelen van werken met Uitzendbureau Flexibel:

Uitzendbureau Flexibel ontzorgt van A tot Z, van het onboarden van medewerkers tot het inwerken en het begeleiden op de werkvloer. Altijd onder het toeziend oog van ervaren coördinatoren.

Met onze focus op kwaliteit en efficiëntie bieden wij op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke logistieke behoeften. Wij staan garant voor betrouwbaarheid en professionele ondersteuning, waardoor uw logistieke processen naadloos verlopen.