Food

In de voedingsindustrie draait alles om kwaliteit, hygiëne en efficiëntie. Van productie tot distributie, elke stap moet naadloos verlopen om de hoogste normen te handhaven.

Wij helpen om snel op te schalen in de voedingsindustrie. Binnen 24 uur kunnen wij grote aantallen medewerkers leveren.

Wat kan Uitzendbureau Flexibel betekenen in de food industrie?

Uitzendbureau Flexibel begrijpt de complexiteit van de voedingsindustrie en biedt gekwalificeerd personeel dat voldoet aan de strengste normen. Of het nu gaat om productiemedewerkers, inpakkers of logistiek personeel, wij leveren betrouwbare krachten die zorgen voor soepele processen en hoogwaardige producten.

Onze diensten voor de food industrie

Uitzenden

Het verzorgen personele inzet. Van gemotiveerde individuen tot aan hele (flex)teams.

Payroll

Hierdoor ben jij als ondernemer vrij van werkgeversrisico’s- en plichten. Je hoeft je niet meer bezig te houden met de personeelsadministratie.

(Semi) in-house staffing

Het ontzorgen van onze opdrachtgevers met maximale service, flexibiliteit en betrokkenheid van A tot Z. Van professionele begeleiding aan de start van een opdracht tot het verzorgen van trainingen en mee. 

Performance monitoring

Meten is weten. Weten is verbeteren. Onze diensten worden dagelijks gemeten door ons eigen systeem. We meten op basis van de wensen van de klant, maar hebben daarnaast ook onze eigen vastgestelde kernpunten. Dit zijn er 5, waaronder kwaliteit en efficiëntie.

Performance optimising

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken bij de processen en de werkvloer en kunnen aan de hand van de performance data de gehele werkefficiëntie en effectiviteit analyseren en verbeteren.

Opleiden van medewerkers

We verzorgen trainingen, opleidingen en cursussen om medewerkers snel en goed bij de opdrachtgevers aan het werk te kunnen laten gaan. Daarnaast zijn er voor onze medewerkers diverse doorgroeimogelijkheden, waarbij wij ze ondersteunen met ons opleidingsaanbod.

Voordelen van werken met Uitzendbureau Flexibel:

Onze expertise in de voedingsindustrie stelt ons in staat om snel en nauwkeurig te reageren op uw personeelsbehoeften. Wij bieden een kwaliteitsgarantie en zorgen voor professionele ondersteuning op maat, zodat uw bedrijf kan blijven floreren.

Uitzendbureau Flexibel ontzorgt van A tot Z, van het onboarden van medewerkers tot het inwerken en het begeleiden op de werkvloer. Altijd onder het toeziend oog van ervaren coördinatoren.