Jouw partner in flexibel personeel

Een uitzendbureau met een energieke scale-up sfeer, maar de ervaring van een gevestigde corporate. Flexibiliteit tot in de puntjes, maar waar wél afspraken worden nagekomen. Wij zijn een team met één missie: het ontzorgen van onze klanten. 

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot dienstverlener die door veel bedrijven wordt vertrouwd voor het leveren van tijdelijke medewerkers. Wij zijn de personeelspartner die snapt wat er nodig is om jouw organisatie te ontzorgen en vooruit te helpen. ‘Moving You Forward’.

Onze diensten

Uitzenden

Het verzorgen personele inzet. Van gemotiveerde individuen tot aan hele (flex)teams.

Payroll

Hierdoor ben jij als ondernemer vrij van werkgeversrisico’s- en plichten. Je hoeft je niet meer bezig te houden met de personeelsadministratie.

(Semi) In-House Staffing

Het ontzorgen van onze opdrachtgevers met maximale service, flexibiliteit en betrokkenheid van A tot Z. Van professionele begeleiding aan de start van een opdracht tot het verzorgen van trainingen en mee. 

Performance monitoring

Meten is weten. Weten is verbeteren. Onze diensten worden dagelijks gemeten door ons eigen systeem. We meten op basis van de wensen van de klant, maar hebben daarnaast ook onze eigen vastgestelde kernpunten. Dit zijn er 5, waaronder kwaliteit en efficiëntie.

Performance optimising

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken bij de processen en de werkvloer en kunnen aan de hand van de performance data de gehele werkefficiëntie en effectiviteit analyseren en verbeteren.

Opleiden van medewerkers

We verzorgen trainingen, opleidingen en cursussen om medewerkers snel en goed bij de opdrachtgevers aan het werk te kunnen laten gaan. Daarnaast zijn er voor onze medewerkers diverse doorgroeimogelijkheden, waarbij wij ze ondersteunen met ons opleidingsaanbod.

Over Uitzendbureau Flexibel

Een betrouwbare en betrokken partner. Voor zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers. Wij zijn dagelijks bezig om het beste uit onszelf en uit onze uitzendkrachten te halen. Op deze manier bouwen onze flexibele positie in de uitzendmarkt verder uit.
Hoe we dit doen? Korte lijnen, een professionele en persoonlijke aanpak én razendsnelle inzetbaarheid.

contact

Welke sectoren kunnen wij helpen?

We zijn al meer dan 30 jaar actief in het uitzenden van medewerkers in de volgende sectoren:

- Food/non-food industrie

- AGF

- Sierteelt

- Logistiek

- Schoonmaak

Specialist in productieprocessen

Een specialist word je alleen door ervaring en kennis. En dat is precies wat ons team heeft. De kern van ons team heeft zelf jarenlang op de werkvloer gestaan als operator of voorman. De cultuur van het productieproces begrijpen wij tot in de puntjes. Hierdoor zijn we in staat om niet alleen de juiste match te realiseren, maar ook om – indien gewenst – de gehele teamperformance te verbeteren.  

In het selectieproces voor het vinden van de juiste medewerkers, weten wij dus precies welke kandidaten de juiste zijn voor een opdrachtgever. Dit zorgt voor een prettig werkproces.

Hoe garanderen wij kwaliteit binnen deze sectoren?

We verzorgen trainingen, opleidingen en cursussen om medewerkers snel en goed bij de opdrachtgevers aan het werk te kunnen laten gaan. Bovendien optimaliseren we voor ‘performance’, waarbij we onszelf aan hoge standaarden houden. Onze projectmanagers zijn nauw betrokken bij de processen en de werkvloer en kunnen aan de hand van data de gehele werkefficiëntie en effectiviteit analyseren en verbeteren. We meten op basis van de wensen van de klant, maar hebben daarnaast ook onze eigen vastgestelde kernpunten. Dit zijn er 5, waaronder kwaliteit en efficiëntie.