Non-food industrie

De non-food industrie omvat een breed scala aan sectoren, van productie tot distributie van diverse goederen. Efficiƫntie, precisie en flexibiliteit zijn essentieel voor succes in deze sector. Wij helpen om snel op te schalen. Binnen 24 uur kunnen wij grote aantallen medewerkers leveren.

Wat kan Uitzendbureau Flexibel betekenen in de non-food industrie?

Uitzendbureau Flexibel levert ervaren en deskundig personeel voor verschillende functies binnen de non-food industrie. Of het nu gaat om assemblage, magazijnwerk of orderpicking, wij bieden maatwerkoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Onze diensten voor de non-food industrie

Uitzenden

Het verzorgen personele inzet. Van gemotiveerde individuen tot aan hele (flex)teams.

Payroll

Hierdoor ben jij als ondernemer vrij van werkgeversrisico’s- en plichten. Je hoeft je niet meer bezig te houden met de personeelsadministratie.

(Semi) in-house staffing

Het ontzorgen van onze opdrachtgevers met maximale service, flexibiliteit en betrokkenheid van A tot Z. Van professionele begeleiding aan de start van een opdracht tot het verzorgen van trainingen en mee. 

Performance monitoring

Meten is weten. Weten is verbeteren. Onze diensten worden dagelijks gemeten door ons eigen systeem. We meten op basis van de wensen van de klant, maar hebben daarnaast ook onze eigen vastgestelde kernpunten. Dit zijn er 5, waaronder kwaliteit en efficiëntie.

Performance optimising

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken bij de processen en de werkvloer en kunnen aan de hand van de performance data de gehele werkefficiëntie en effectiviteit analyseren en verbeteren.

Opleiden van medewerkers

We verzorgen trainingen, opleidingen en cursussen om medewerkers snel en goed bij de opdrachtgevers aan het werk te kunnen laten gaan. Daarnaast zijn er voor onze medewerkers diverse doorgroeimogelijkheden, waarbij wij ze ondersteunen met ons opleidingsaanbod.

Voordelen van werken met Uitzendbureau Flexibel:

Uitzendbureau Flexibel ontzorgt van A tot Z, van het onboarden van medewerkers tot het inwerken en het begeleiden op de werkvloer. Altijd onder het toeziend oog van ervaren coƶrdinatoren.

Met een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid zorgen wij er samen voor dat uw team flexibel op- en af kan schalen. Wij zorgen voor de juiste opleidingen en performance monitoring, zodat uw bedrijf optimale prestaties kan leveren.