AGF

De AGF-sector (Aardappelen, Groenten en Fruit) vereist zorgvuldige behandeling en snelle distributie om versheid en kwaliteit te garanderen.Wij helpen om snel op te schalen. Binnen 24 uur kunnen wij grote aantallen medewerkers leveren.

Wat kan Uitzendbureau Flexibel betekenen in de AGF-industrie?

Uitzendbureau Flexibel begrijpt de eisen van de AGF-sector en biedt gekwalificeerd personeel dat vertrouwd is met de specifieke vereisten van deze industrie. Van oogst tot verpakking en distributie, wij leveren personeel dat zorgt voor een vlotte doorstroming en behoud van productkwaliteit.

Onze diensten voor de AGF industrie

Uitzenden

Het verzorgen personele inzet. Van gemotiveerde individuen tot aan hele (flex)teams.

Payroll

Hierdoor ben jij als ondernemer vrij van werkgeversrisico’s- en plichten. Je hoeft je niet meer bezig te houden met de personeelsadministratie.

(Semi) in-house staffing

Het ontzorgen van onze opdrachtgevers met maximale service, flexibiliteit en betrokkenheid van A tot Z. Van professionele begeleiding aan de start van een opdracht tot het verzorgen van trainingen en mee. 

Performance monitoring

Meten is weten. Weten is verbeteren. Onze diensten worden dagelijks gemeten door ons eigen systeem. We meten op basis van de wensen van de klant, maar hebben daarnaast ook onze eigen vastgestelde kernpunten. Dit zijn er 5, waaronder kwaliteit en efficiëntie.

Performance optimising

Onze projectmanagers zijn nauw betrokken bij de processen en de werkvloer en kunnen aan de hand van de performance data de gehele werkefficiëntie en effectiviteit analyseren en verbeteren.

Opleiden van medewerkers

We verzorgen trainingen, opleidingen en cursussen om medewerkers snel en goed bij de opdrachtgevers aan het werk te kunnen laten gaan. Daarnaast zijn er voor onze medewerkers diverse doorgroeimogelijkheden, waarbij wij ze ondersteunen met ons opleidingsaanbod.

Voordelen van werken met Uitzendbureau Flexibel:

Uitzendbureau Flexibel ontzorgt van A tot Z, van het onboarden van medewerkers tot het inwerken en het begeleiden op de werkvloer. Altijd onder het toeziend oog van ervaren coördinatoren.

Met onze ervaring en expertise bieden wij een betrouwbare partner voor uw personeelsbehoeften in de AGF-sector. Onze flexibele oplossingen en toewijding aan kwaliteit zorgen voor succesvolle resultaten, keer op keer.